Annemieke heeft ons uitstekend ontzorgd bij de realisatie van meerdere folders. Annemieke schakelt zeer snel, heeft een proactieve houding en denkt mee/verder. Kortom: van toegevoegde waarde.
— Gert Jan de Gier, commercieel directeur Luijtgaarden
Ik heb de laatste maanden intensief met Annemieke samengewerkt voor twee projecten: de eerste was de rebranding van een van onze merken en het andere project was de introductie van een nieuwe studiemethode voor het Voortgezet Onderwijs. Annemieke toonde zich een allround marketing - en communicatie professional die op alle terreinen bekwaam en gedegen onze teams ondersteunde en leidde. Zorgvuldig, oog voor details en output gericht waren daarbij de in het oog springende kwaliteiten. Annemieke weet zich snel de materie eigen te maken en speelt bij de implementatie een cruciale rol waarbij ze hoofd - en bijzaken goed kan scheiden.
— Ric Hofmans, directeur-eigenaar Wedding Nederland BV

Annemieke is een gedreven communicatiespecialist. In de 3 jaar dat ik met haar heb samengewerkt heeft ze het proces begeleid om tot een nieuwe, grensverleggende missie en visie te komen en heeft daarmee een essentiële bijdrage geleverd in de re-branding van CRH Structural naar De RuwBouw Groep. Ze kan goed samenwerken met diverse stakeholders en weet binnen grootschalige communicatie projecten alle betrokkenen mee te krijgen om zo het doel kwalitatief binnen de tijd en kosten te realiseren. Annemieke is kundig, resultaatgericht en een persoon die je met een gerust hart een communicatieproject toevertrouwd.
— Bas Boom, Hoofd Commercie Van Wijnen Rosmalen B.V.

Klantenoverzicht

Heembeton | Luijtgaarden | Sprankl reclame | Wedding Nederland | De RuwBouw Groep |

Matrix-IT | Hotel Restaurant Allure | Firma Kamphorst | Impuls Educatief | Uitgeverij Gopher |

Bewegingscentrum Vrijheid | Energiecoöperatie Endura


homepage 1 - bewerkt.jpg

Impuls Educatief

Impuls Educatief is een educatieve uitgeverij die een leerplatform heeft ontwikkeld om talenten en vaardigheden van middelbare scholieren verder te ontwikkelen. Voor hen heb ik het communicatieplan en de daarbij horende communicatiemiddelen ontwikkeld om binnen een korte periode de Impuls leermethode actief in de markt te zetten.

foto DRBG Peter bouwplaats vs website.jpg

De RuwBouw Groep

De RuwBouw Groep (DRBG) biedt integrale ruwbouwoplossingen met de merken Calduran Kalkzandsteen, Heembeton Wanden en Dycore Vloeren. Een van mijn opdrachten was het ontwikkelen DRBG-app, makkelijk gemaakt. De app is specifiek voor uitvoerders en montagebedrijven ontwikkeld en stelt hen in staat efficiënt en veilig met de producten van de DRBG te werken.

spamfiltering Fotolia_64575710_M.jpg

Matrix-IT

Matrix levert ICT-oplossingen die perfect aansluiten op klantvragen. Bij Matrix heb ik het marketingplan beschreven, de website ontwikkeld, campagnes opgezet en klanten-reviews uitgevoerd.