Je wilt dat je merk waardevol en uniek is. Dat klanten bewust voor jouw merk kiezen met als uiteindelijke doel dat zij jouw ambassadeur zijn. Om dit te bereiken is doeltreffende communicatie onontbeerlijk. Alle communicatie-uitingen dienen hetzelfde verhaal te vertellen. En de taal, de stijl en de communicatiemiddelen dienen bij jouw doelgroep te passen. 

Samen met jou bekijk ik aan welke communicatie-en marketingactiviteiten behoefte is binnen jouw bedrijf. Naast het formuleren van de merkidentiteit, de positionering van jouw merk en het opzetten van een contentstrategie kan ik je ondersteunen in marketing- en communicatie-activiteiten. Denk hierbij aan het (door)ontwikkelen van je website, het inzetten van social media, het verzorgen van je (digitale)nieuwsbrief, het maken van een brochure, het uitvoeren van een onderzoek en het opzetten van een sales-actie. 

Evenementen
Ook de organisatie van een evenement of beursdeelname kun je met een gerust hart bij mij neerleggen. Ik maak een duidelijk plan van aanpak, waarin een budget- en tijdsplan niet ontbreken. Van idee tot realisatie, ik voer je evenement met focus op details uit.